![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 153 Регистриран: 13-January 06 Град: Няма ме в ничий свят .... аз съм там .... където вие не сте! Потребител N: 1115 ![]() |
искам да кажа ,че от скоро сам в тоя форум ама страшно мн му се кефя (преди тва бях в др и даже още нз що ме изритаха от там )тука сичко си е както трябва няма оплаквания админа си е админ тука новини съобщения праща ако напраил нешо (а не веднага бан както беше в др форум дет бях) ,ае биа го тоа форум
C ![]() ![]() -------------------- Метълът не се измерва с броя
на рифовете в една песен, а с рифовете, които ти спират дъха |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
WoI,
Мхм, интересно. От малкото което може да се прочете си личи едно - форума е претърпял голямо изменение към добро от тогава! Възхищавам се от всичко което сте постигнали, на всички, които са допринесли за този форум искам да кажа едно огромно Благодаря!, защото той ми отвори очите за музиката в много аспекти! (Стейдж/другите, спести си го.) -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 09:18 AM |