![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 7-December 06 Потребител N: 1713 ![]() |
Какво мислите за нашата велика страна?
Ще останете ли или ще заминете след като влезем в Евро Съюза като паднат визите? |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Уел, като гледам доста добра дискусия се завърта. Тъй, значи аз все пак съм изтърпял (цели) петнадесет години в тази държава, скапана или не, и съм свикнал да живея тук. Пък и съм оптимистичен към бъдещето - все пак медиите в България едва ли не декларират, че след лизането в Европейската общност нещата ще се оправят и тук ще стане рай. Вярно или не - аз възнамерявам да остана и да уча тук. Все пак, това е родината ми и е в интерес на самата държава да остана тук, защото едва ли ще просперира, ако цялото и население взема да емигрира.
Има ли светлина в края на тунела? ... Хмм, ... зависи от гледната точка. Според мен, след време, когато наистина се приобщим към Европа, нещата ще се подобрят, но България никога няма да бъде...примерна европейска държава, може би само заради адски странната политика, която (до колкото съм запознат с политика) става от зле, по-зле. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th July 2025 - 03:24 PM |