![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Идеята ми е тука да се споменават някакви групи/песни, изпяти на различни езици. Слуша ми се зимбабвийско хеви или заирски траш... а защо не и малко индийски мелодет... ама като не знам групи, та така
![]() Ако може и някои имена да са придружени и с линкове към песните им в достъпни сайтове, ще е добре. -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Не, InsArtTure, не съм глух. Просто нищо смислено не откривам в стила. За мен слъджът е немузикантски и отегчителен. Още повече, какво толкова има за разбиране? Една музика или те докосва, или не. Всичко останало са превземки. ![]() Не ти върви да пишеш глупости. ![]() Сам се сещаш, че една протяжена слъдж мелодия не по-малко смислена от едно протяжено блек крещене. Та мисълта ми е, че най-нормалния подход към нещо което не си разбрал е да не го коментираш. В слъдж-а има огромни потоци от атмосфера, и повярвай, има хора които са били докоснати от тази музика. Другото е превземки... Нещо не мога да вдяна смисъла на тази тема. Групи от екзотични страни, които да пеят на езика си? Gеte не са от чак толкова екзотична страна, но за тях се сещам в момента. "Iselilja" е последния им (предполагам) албум. Darkness Оver Depth е нещо екзотично - китайски атмосферичен метъл. Тези... EDIT: Хубаво де, Gеte не са метъл. Ще си останем с Darkness Оver Depth. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th June 2025 - 11:54 PM |