![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 26 Регистриран: 3-May 06 Потребител N: 1324 ![]() |
Интересно ми е кои книги човек си заслужава да прочете през целия си живот?Ето моя списък:
Всичко от Карл Май 1984 Птиците умират сами Властелинат на пръстените Синовете на великата мечка Под игото Граф Монте Кристо Спасителят в ръjта Вие как мислите?Бихте ли допълнили списъка за любими книги? |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
^^ Mдааа, 'Винету" са много хубави книжките. На скоро гледах и филм по една от тях, но нещо ме заболяха очите. Няма почти нищо общо с книгата.
Иначе любими книжки - колкот' щеш! Започвам със Стивън Кинг - "То" и "Тъмната Кула" Тери Брукс - Всички книги от поредицата за Кралството на Отвъдната Земя и "Талисманите на Шанара", както и "Елфите на Шанара", двете части, "Черният Еднорог" Урсула 'Ле Гуин - "Гробниците на Ар'туан", "Магьосникът от Землемория", "Най-далечният бряг" и "Техану". Тери Пратчет - Всичко от "Света на Дикса" Джон Толкин - "Недовършени предания", "Историята на Средната Земя" и "Властелинът на Пръстените". Робърт Хауърд - „Залата на мъртвите”. Глен Кук - "Стоманени Сънища" Тад Уилямс - "Престолът от драконова кост" Р. А. Салваторе - "Кристалният отломък" Робърт Джордан - "Кръстопътища по здрач" Джордж Мартин - "Песен за огън и лед". И още много други. Маниаче съм си ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 01:12 PM |