![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Има доста групи, които като се появят сътворяват абсолютни класики, но после са обречени през цялата си кариера да се "състезават със себе си". За кои се сещате.
Machine Head - Макар че аз лично предпочитам The More Things Change... , Burn My Eyes е голямата класика. За много хора това е албума който през 90те вдъхна обратно жизнената сила на траша. И досега този албум е ненадминат по продажби в каталога на бандата. The Haunted - Първия албум е абсолютна класика. След това обаче се разделиха с вокала си Peter Dolving. А замесника му беше просто поредния дет/траш вокалист, който според мен(а и много други фенове) уби уникалността на групата. Хубавото е че Peter Dolving е отново в групата. S.O.D. - Каквото и да направят, Speak English Or Die е толкова уникален албум, че нищо просто не може да бъде толкова добро. Bigger Than The Devil също е добър, но просто място за сравнение няма. ...други? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 83 Регистриран: 13-April 06 Потребител N: 1289 ![]() |
ТЦ ТЦ ТЦ Коя група не може да надмине първите си албуми??? Има ли такава се питам аз или нещо темата куца? през последните 20 години много неща се промениха и самите групи също. Бих дал за пример KREATOR с албума си ENEMY OF GOD от 2005 година но са малко успелите като тях. То коя група всъщност не се измени, а??? ВСИЧКИИИИ незнам откъде да започна METALLICA ли MEGADETH ли SLAYER ли SEPULTURA тотално осраха името си с тоя негър и без MAX CAVALERA, а TEASTAMENT??? кво стана с тях, а? Какво ново направиха и стойностно??? Напоследък звучат едни и същи групи от скандинавския полуостров и в един прекрасен момент усещам, че са ме пързаляли през цялото време, а аз чакам да чуя нещо яко като APOCALYPTIC CITY, INNER SELF, TORNADO OF SOULS, DAMAGE INC, MASS HYPNOSIS, абе няма смисъл да ги изброявам, но едно е важно няма група която е надминала себе си, защото всяка група се стреми към нещо по-добро, но не винаги успява. Ето още един пример AC/DC "BACK IN BLACK" най продаваният албум на всички времена, дори и сега те нямат по-добър албум въпреки всичко издадено до тук. Аре стига толкова отивам да пия едно (HAVE A DRINK ON ME).
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th July 2025 - 05:47 PM |