![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Значи темата е за личното творчество, било то проза, лирика или всякакви подобни.
Тук ще намерите част от моите писания. Има стихотворения и започнатата ми книга. Имайте предвид, че повечето неща са на Английски език. Папката Кристиан съдържа неща на един съученик, не мои. Кажете ако нещо ви е изкефило и давайте своите. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Аз имам доста стихотворения, но реших да ви напиша Елизабетинския сонет, който имахме за домашна по английски, защото мисля, че е едно от най-добрите ми неща досега. Написах го за около 3 часа
December is approaching,I know now and outside 'tis very cold and freezing the days will pass, they will come somehow and Christmas wil come - glorious, blazing. December is near, and soon will be here the freeze is fire, the cold is swealter, the snow is falling and 'tis hard to peer, there is no hope, no content, no shelter. Neighter candles, nor carols, or a tree can bring meriment, or hope, or joyfulness in a herat that is filled with misery. It can't sense nor joy, nor happiness. Seems, that to feel joy, there is no way; in the dark the carols are dying away. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 10:30 AM |