![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Ами.. казах го горе. Обяснете ми...
![]() -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Хех... естествено, че за мен има огромна разлика... Някой да виждам нещо общо между Godsmack и Meshuggah примерно.
![]() ![]() Иначе съм съгласен с твоето мнение с изключение на това, че кросоувъра задължително е брутален. Кросоувъра е част от алтернативната музика, но той не създава нещо съвсем принципно ново, а смесва "старите" видове музика с цел получава нещо по-различно А неометъла е започнал като кросоувър , но с течение на времето се установява, че тази комбинация е доста печеливша, превръща се в отделен стил и губи до голяма степен алтернативостта си. И нещо, което не е включено в основната тема - рап-метъла (в случая рап-рока) започва още през 1978 година (получава се своего рода кросоувър), когато Aerosmith правят оригиналната версия на Walk This Way. После през 1987 записват парчето с Run DMC символично разбивайки бариерата между рока и рапа. После Antrax & Public Enemy изкарват стила на улицата... не че хората, които си обичат просто така да си мразят и псуват това им повлиява... В последствие се появяват банди като Rage Against The Mashine, а поради известното сходство на възродилия се неометъл и рап-метъла двата стила започват до известна степен да се преплитат, като редовно си канят за гост музиканти разни рапъри ... както правят хардкор групите (то хардкора и рапа в СЪЩНОСТТА си са социална и политическа музика, така че имат общ корен). Айде псувайте ме сега! ![]() -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th May 2025 - 04:02 AM |