![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Много се извинявам, ама господин Далибор Халамичек пее фалшиво
![]() Въпросният е вокал на иначе особенно талантливата чешка Heavy Metal банда - Moravius. За съжаление музикалните инвалиди ги има и в Метъла B) Та... ако и вие се сещате за подобни "изцепки" можете да споделите тук ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Antichrist Superstar. Ти току що потъпка правила в метъла градени с години бе човек...не може някой си мухльо който се е кръстил така във форум който съдържа думата METAL и да ми каже че Bruce Dickinson е издънка. Ако обичаш да го "поемаш отзад" мястото ти не е тук. А ако номера ти е да се правиш на интересен поне си го напиши в профила . В момента съм сигурен че всички от форума искат да те подмятат като лайнян вестник затова и аз ще бъда снизходителен с теб, пък и не съм в настроение да се разправям с спамърси боклуци (нещо много ни станаха)
Ще се постаря да пиша по-кратко защото такива малоумници като теб дори не си правят усилието да четат....пък да не говорим, че дори не са се научили да слушат музика след като "плюят" без да знаят. ЛЕКА ТИ ПРЪСТ!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 320 Регистриран: 4-September 06 Град: million miles away Потребител N: 1547 ![]() |
Абе, колкото да не е без хич, има истина в думите му. Дикинсън ми е сигурно любимия вокалист, но определено не е типичния хеви метъл вокалист. Начетен, спретнат, интелигентен и умерен. Къде е тук новата вълна на британския метъл? Я вижте един Ди Ано примерно - нахакан хулиган, отворка, циничен и обича безкрайните среднощни купони, наркотици, алкохол и т.н. Това вече е хеви метъл начин на живот. Така звучат и повечето групи от вълната, така че..
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th September 2025 - 12:30 AM |