![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 35 Регистриран: 4-February 07 Потребител N: 1839 ![]() |
незнам дали сте забелязали но колкото по красиво е едно момиче толкова по зле се държи "в леглото" не става вапрос само за секс - като чели повече са свикнали момчето да ги глези и някаси се губи всичко весело с тях
да не говорим за в леглото - преди това могат адски да те съблазнят а после лягат и чакат всичко на готово извинявам се на всички момичета от форума предварително но нямам наблюдения за нашия пол така че мойете да хвърлите малко светлина по въпроса |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Вярвайте ми, заболя ме главата докато се опитвам да прочета темата. Първо,може би е ама най- тъпата тема която съм виждала. Второ, Gybarko, МОЛЯ ТЕ човек, като си тръгнал да пишеш, поне първо се научи. Това твойто на нищо не прилича! Заболя ме главата докато се опитвам да ти прочета постовете. То бива, то може..... не знам на какво училище си ходил и кой изобщо те е пуснал да завършиш.!!
-------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 07:55 AM |