![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Знам, че е малко странно едно 17 годишно момиче да поства такава тема, но напоследък съм обзета от мисли за бъдещето и се чудех какво мислите по този въпрос.
Изобщо какво мислите за брака като цяло? Дали можеш да останеш верен на някого цял живот? Дали няма да се гледа с лошо око на теб ако не сключиш брак до определена възраст?И коя е според вас най-подходящата възраст за склюцване на брак? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 ![]() |
То се разбра, че никой не иска да се жени (освен Пижамка
![]() Това с женитбите сигурно идва от подсъзнателното желание на човек да твори хаос. Любовта и тя е един голям хаос, така че няма нищо чудно какви са последиците. Уж стремеж към хармония, към единство, не знам си какво и т.н., а накрая излиза че нещата са се объркали още повече. Така е, те хората, ако си нямат проблеми, сами си ги създават. Само и само нещо да става, да не е рутина. А и според мен бракът е за хора, които се съобразяват с условностите. Отвратителна е идеята обществото да ти натрапва брак само защото така е по-морално, по-сигурно, по-организирано, защото децата да не са извънбрачни, защото всички го правят. /free love/ ![]() Хубаво е сигурно да имаш деца и мъж и да ги обичаш. Една част от мен упорито си го мисли, но просто не мога да си го представя. Накратко казано не искам да се омъжвам. Искам да обичам обаче. Следователно да обичаш е по-важно от това да се ожениш. Усещам обаче, че съществува потенциалната опасност един ден това да се случи. Все ще дойде един момент, когато без значение дали си попаднал на най-подходящия или неподходящ човек, много ще ти се иска да си женен точно за него. На всичките ми разсъждения така и нямам ясно мнение по въпроса. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 04:51 PM |