![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 14-December 06 Потребител N: 1732 ![]() |
Смятате ли,че ние металистите сме нещо като отшелници и си живеем в наш собствен свят?
И акое така това правилно ли е. ........................................ Моето мнение е, че има и нещо отшелническо в нас (слушаме малко позната и отричана от глупаци музика, живеем и се обличаме по-особенно, но по-хубаво, от другите хора) Ами правилно е до някаде ...Сега не мога да пиша повече че закъснявам за училище. Пишете вие! ![]() -------------------- [font=Arial Black]"People once believed that when someone dies a crow carries that soul to the land of the dead. But sometimes something so bad happens that terrible sadness is carried with it. And the soul can't rest. And sometimes the crow can bring that soul back to put the wrong things right." [/font] [size=3]
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 14-December 06 Потребител N: 1732 ![]() |
Arq Публикувано на Вчера, 08:24 PM
ъъъъъъъъ баси темата честно... закОпахте ме 3 метра под земята...чета и не вервам отшелници има-няят си работа и искат внимание...иначе ние останалите не сме...или поне аз имам си супер приятели и нищо не ме различава от тях освен вкуса за музиката...па имам и таквиз дето същото слушкат кат мене...оше по-до добре...ама моля ви се истрийте я тая тема баси тъпотията Според мен пък такива хора са измамници и ползват метъл музиката като имидж.А хората които наистина са ОТДАДЕНИ на метъл (не само като музика) са и хората които са малко по затворени в себе си(не точно отшелници де малко силна дума съм използвал),но аз познавам такива хора и им се възхищавам! ![]() wqwrrr Публикувано на Вчера, 09:23 PM Ами, всъщност грешката е основно в това, че слагате метълите под общ знаменател. Общ знаменател? Е не казвам че сме аблолютно еднакви то всеки човек си е различен,но не е ли музиката тази която ни обединява? -------------------- [font=Arial Black]"People once believed that when someone dies a crow carries that soul to the land of the dead. But sometimes something so bad happens that terrible sadness is carried with it. And the soul can't rest. And sometimes the crow can bring that soul back to put the wrong things right." [/font] [size=3]
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th June 2025 - 10:08 PM |