![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Знам, че е малко странно едно 17 годишно момиче да поства такава тема, но напоследък съм обзета от мисли за бъдещето и се чудех какво мислите по този въпрос.
Изобщо какво мислите за брака като цяло? Дали можеш да останеш верен на някого цял живот? Дали няма да се гледа с лошо око на теб ако не сключиш брак до определена възраст?И коя е според вас най-подходящата възраст за склюцване на брак? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Не ви разбирам. В живота не всичко опира до любов. Идва един момент, в който просто искаш сигурност. Искаш да знаеш, че ще има винаги някой, който да е до теб и никога няма да се чувстваш сам; Не забеляза ли, че си противоречиш? Не смяташ ли, че ако няма любов между членовете на семейството, няма да го има и семейният уют. Всъщност, нямаше да си противоречиш, ако не бяха свързани изреченията. Вярно е, че не всичко опира до любов, но това което написа след първото изречение опира. Мисля, че много добре знаеш какво имам предвид. Под любов тук имах предвид именно това, че някои хора просто не допускат връзката им да става скучна и затова се лишават от многото хубави неща, които носи брака. Ако толкова държиш на любовта, ожени се по любов. И дори след години чувствата ти към съпругата ти да не са толкова ''пламенни'', ще осъзнаеш, че сигурността и уюта, които ти носи самото съжителстване с друг човек, любовта към децата ти са нещо много ценно, което не искаш да изгубиш. Но това си зависи и от човека, ако не искаш да се жениш, ok ^А това, че материалното не винаги е гарант за щастие е отделен въпрос.... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 05:02 PM |