![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Спамер! ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 204 Регистриран: 23-September 03 Град: в АДА Потребител N: 271 ![]() |
![]() ![]() Живота е несправидлив !?! Защо трябва да е така , нима смъртта е спасение от тази несправедливост ?!?! Защо трябва да се мъчи душата като може да отлети ??? Също мен лично не ме е страх от смъртта а как ще дойде тя ... А също искам да ви кажа една мисъл "Човек се стреми към живота само 9 месеца от живота си , а през другото към смъртта!" .............. -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 20-July 03 Град: In the mist of the shadows.. Потребител N: 203 ![]() |
Цитат Пък тя не е край,а просто начало на нещо ново. Цитат ne izob6to ne me e strah, kogato si otgledan sus specifi4ni vuzgledi , vijadl si stranni i misterioznine6ta prez celiq si jivot i znae6 4e tq e prosto edin prehod, 4ast ot edin krugovrat na usuvur6enstvane i izka4vane, to nqma pri4ina da se strahuva6 ot neq. ne me e strah 4e 6te umra, no misulta , 4e horata koito obi4am mogat da umrat i az da sum svidetel na tova me ujasqva. kogato 4ovek ne se uslanq na emocite, strahut ne e faktor koito moje da viqe s was dwete opredeleno sym mnogo syglasna[samo deto ne sym wijdala tolkowa kolkoto bella, po-skoro sym chela]wse pak wseki moje sam da opredeli sydbata si sled smyrtta w zawisimost ot nachina, po koito jiwee. i moje da te e strah ot smyrtta ako osyznawash ,che zaslujawash wyzmezdie..a to idwa..po zakon,no w kraina smetka wseki si precenqwa deistwiqta i cenata, koqto moje da plati. a Myrtviqt_zvqr-wsichki neshta ot koito se strahuwash w jiwota mogat da imat edno mnogo prosto reshenie i to e smyrtta-pri polojenie, che ne te e strah ot neq kakyw e problema...ili po-skoro iskashe da kajesh, che te e strah ot bolkata, samotata i stradanieto, no obichash jiwota-koeto izkliuchwa da ne te e strah ot smyrtta..na men po-skoro taka mi zwuchi -------------------- Fallen souls, die behind my steps
by following the freezing moon... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th July 2025 - 07:52 AM |