![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Ами.. казах го горе. Обяснете ми...
![]() -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Fyeld's vocal ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 106 Регистриран: 19-January 03 Град: Sofia, Bulgaria Потребител N: 13 ![]() |
Tuka mnogo iaki mnenia, ako moga da kaja i moeto...
Neo-metal-a e stil - tova e fakt...oba4e... ...niama takuv stil kato crossover - poneje v liubimia mi vestnik "Rhythm" predi mnogo vreme biaha napisali, 4e ima takova neshto, do skoro - 4-5 godini - i az misleh, 4e e taka. Posle se okaza, 4e vikat crossover i na Jennifer Low-azz i na Ricky Martin i vuobshte na vsi4ki, koito smesvat stilove i tova datira ot mnogo vreme. Ta vsushtnost tova, koeto kaza e SepulTeraHead e viarno - neo-metal-a e proizleznal ot 4oveka...opa...t.e. ot crossover-a v smisul, 4e smesva stilove i posle prosto se e obosobil, kato opredelen tip muzika. ta v toia red na misli, niamam nishto protiv da mi vikat i neo-metal, no sled kato sum povlian ot grupi kato Down, Downset i Helmet, koeto si li4i ot pesnite mi, 4udia se zashto ni praskat direktno v toia stil i v nikoi drug - vse edno puk samo neo-metal svirim:))) ...ta za crossover-a - S.O.D. i D.R.I. sushto gi vodeha za crossover - a sega im vikat prosto hard-core... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ...GOT YOU ALL IN CHECK!!!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th May 2025 - 12:18 PM |