![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Tози и доста от по-долните постове бяха преместени от темата за новия албум на Dimmu Borgir. Причината за това е, че явно спорът е интересен и заслужава своя собствена тема, вместо да пълни други теми с офтопик.
Според мен няма нищо лошо в това да печелиш пари от музиката, която правиш, стига това да не ти е основният стимул. Все пак всички музиканти си изкарват хляба точно с музиката си. Доколкото мога да преценя, Боргир живот си живеят без да правят каквито и да било компромиси с музиката и идеологията си. А и в днешно време блекарите, които палят църкви и извършват масови убийства, са на привършване, просто защото всичките вече са изловени и хвърлени в затвора, а от там (както знаем) не се издават лесно албуми. Пък и има други начини за разпръскване на "заразата" освен с демонстративна пироманщина. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Цитат scion of storm, мойто момче, слабоумен си и не ми се занимава с теб... не очаквай отговор на който и да е пост ;Р такива като тебе ехеее... колко много съм видял ;р ![]() ![]() ![]() Цитат тъпи средностастически метъли Смехотворно е, най-малкото. Айде сега започни пак да обясняваш колко си велик. Поздрави и до скоро.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th July 2025 - 11:32 PM |