![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 65 Регистриран: 10-February 07 Град: rusenskiq kei Потребител N: 1857 ![]() |
...казвам се Ива, на 18години без месец съм (ех този пуст 1 месец) и съм част от известната русенска мафия. хаха
![]() Интересувам се от хиромантия. Искам да отида в Индия и да измисля рецепта на шоколад от който не се напълнява. Търся изчезналия кивот и бутилката вино, която зарових мин. година в задния двор... И след това лирично отстъпление трябва да кажа, че съм кандидат-студентка с обикновено ежедневие, която се радва на всяка по-различна петъчна вечер. Събирам кураж след изпитите си да се подстрижа 2-ри номер и да си пробия езика. Стискайте палци. ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 65 Регистриран: 10-February 07 Град: rusenskiq kei Потребител N: 1857 ![]() |
Хиромантия... гадаене по линиите на ръцете, демек може да има нещо вярно когато циганката по улицата ти каже "Ела како, да ти гледъм на ръкъ мъ! Голям успех у чужбината тъ чака дъ знайш!"
иначе... Хубав край - хубави хора! ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 11:22 PM |