![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Спамер! ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 204 Регистриран: 23-September 03 Град: в АДА Потребител N: 271 ![]() |
![]() ![]() Живота е несправидлив !?! Защо трябва да е така , нима смъртта е спасение от тази несправедливост ?!?! Защо трябва да се мъчи душата като може да отлети ??? Също мен лично не ме е страх от смъртта а как ще дойде тя ... А също искам да ви кажа една мисъл "Човек се стреми към живота само 9 месеца от живота си , а през другото към смъртта!" .............. -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Almanah @ Dec 5 2003, 01:57 AM) Цитат(Myrtviqt_zvqr @ Dec 1 2003, 09:12 PM) Не ме е страх от смъртта. Страх ме е от живота. Смъртта-какво? Умираш си и толкова. След това те чака време за размисъл.... А животът.... Животът може да ти поднесе ужасни изненади. Страх ме е да не остана сама и да се наложи да живея дълго в изолация... Страх ме е да не се разболея от нещо тежко и да не мога да се самоубия, а да трябва да търпя болката... Страх ме е да не загубя част от тялото си и да се наложи да живея като инвалид... Страх ме е да не загубя човека, когото обичам, и да трябва да продължа пътя си напред без него... Страх ме е от толкова много неща и всички те са свързани с живота! Страх ме е дори и за това какво ще изпита тялото ми, докато още е живо, но вече го тресе предсмъртна агония.... но това отново е страх от живота, не от смъртта. Наистина ли съм лицемерка??? ![]() ![]() Как ще си лицемерка.По-добре да умреш отколкото примерно да си парализиран цял живот или да те мъчи някаква болест.Понякога животът е по-страшен.Смъртта не е нито мъка,нито агония.Всичко изчезва-и болка,и мъка,и страдание. Защо някои много болни искат ефтаназия вместо да гаснат в бавни мъки?Изходът така и така е един и същ-защо трябва само да се мъчат. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th July 2025 - 06:21 PM |