![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Знам, че е малко странно едно 17 годишно момиче да поства такава тема, но напоследък съм обзета от мисли за бъдещето и се чудех какво мислите по този въпрос.
Изобщо какво мислите за брака като цяло? Дали можеш да останеш верен на някого цял живот? Дали няма да се гледа с лошо око на теб ако не сключиш брак до определена възраст?И коя е според вас най-подходящата възраст за склюцване на брак? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Моята цяла идея е, че в момента около мен виреят 90% нефунцкиониращи или малфункциониращи семейства. Да почна ли да давам поне 100 примера на семейна нестабилност и 200те им причини. Това дето Пижамка обсъжда е хубаво нещо. Но защо са тия съвети? Всеки знае кое е добре. На практика обаче НЕ се получава. Обществото е проядено от скапани семейства. Точка. Премного статистика на лошите примери даваш. И всичко това не са съвети, а теорията как трябва да бъде. Всеки има правото да мечтае и да изпълнява мечтите си както умее. За мен брака е едно страдание, когато се проточи - скрива целия хоризонт от новости... както е със всяко едно нещо, което се повтаря отново и отново... обаче няма как - все пак трябва да извървиш пътя от работата си до вкъщи и това, което се вижда от прозореца на автобуса рядко е различно. Е, песимистично погледнато - да. С оптимизъм всеки е надарен - може и различното. ........ -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 04:56 PM |