![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Идеята ми е тука да се споменават някакви групи/песни, изпяти на различни езици. Слуша ми се зимбабвийско хеви или заирски траш... а защо не и малко индийски мелодет... ама като не знам групи, та така
![]() Ако може и някои имена да са придружени и с линкове към песните им в достъпни сайтове, ще е добре. -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 157 Регистриран: 24-July 04 Град: София Потребител N: 571 ![]() |
Още едни руснаци мога да ви предложа, за които знам от години и първият им албум всъщност ми е нещо като религия
![]() ![]() ![]() Ето първото им албумче: ![]() Oфициален сайт на бандата Линк за албума "Слот 1" @ Data.BG Цитат ![]() Russian alternative nu-metal (pop-metal) band from Moscow. Also known as Slot. Slot was formed in 2002 in Moscow. In October, 2003 company " Mystery of the Sound " lets out our debut album with name SLOT1. In the spring of 2006 independent company " Em i NEM" lets out the second album with the name " 2 Wars ". For the period with 2002 for 2003 the group participates in soundtracks to such films which have made a noise in the Russian hire as "Boomer", " Day time Patrol ", " Hunting for a piranha ". Songs from the first album have entered into tens various audio of compilations. In September, 2005 the group is nominated for the premium " RAMP 2005 vocal of year " and has acted at ceremony of rewarding together with masters of alternative group KoЯn. We also had time to act with groups Samael, Clawfinger. Now the group actively gives concerts in support of the second album. Watch news! =)) Official Russian site: http://www.s1ot.ru English site: http://myspace.com/theslot Aко на някой му се харесат мога да ви предложа и втори албум "2 война" , но за мене няма нищо общо с предния....2 песнички стават другото trash ![]() -------------------- When the fate of so many
rests in the hands of so few, can the failure to be accountable ever be forgiven? |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th June 2025 - 11:36 PM |