![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 31 Регистриран: 9-October 03 Потребител N: 299 ![]() |
Привет-първата ми тема тук-мараба Warrior oF Ice...Та какво ви е мнението за групата?
![]() -------------------- Соло китаристът на System Of A Down Дарон Малакиян приветства тези, които го приветстват, но запазва тежката си артилерия за тези, които са го разбрали грешно. Колкото и да е "човекомразещ", той е винаги благодарен....
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Лилав като Смъртта ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 94 Регистриран: 5-October 03 Град: Велико Търново Потребител N: 288 ![]() |
Още от малка като чуя истинска музика, идваща от сърцето на изпълнителя, а не просто опит да си подрънква или припява, цялата ми кожа настръхва.... Обикновено това се случваше на по-бавни парчета (подчертавам, не по-леки, а по-бавни! разлика има, и то огромна)..... Докато не чух System Of A Down. Това е първата група, на чиите бързи парчета също настръхвам цялата и слушам с благоговение....
Няма да кажа нищо повече за тях, освен че съм влюбена в музиката им... До преди да ги чуя никаквъв, ама наистина никакъв нео-метъл не понасях. Сега съм се понаучила и други групи да слушам по мъничко, но SOAD успяха да надминат в личната ми класация огромна част и от готика, и от етното, и от всичко останало, което обожавам.... И накрая кратко обобщение за тези, на които не им се четат дългите ми постове- SYSTEM OF A DOWN са страхотни! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- †...set me as a seal upon thine heart, as a seal upon thine arm...†
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th August 2025 - 08:14 AM |