![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Айде, земни форумни твари, излезе новата касапница от фабриката Dimmu Borgir! Време е да започне обсъждането на новото им дело!
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Само мен ли не ме трогна?
Ами, не. Албумът не е лош, но не е това, което трябваше да се очаква от Dimmu Borgir. От къде на къде милионерска банда като Диму, ще слага клавири на оркестрациите си. Със симфоничен оркестър щеше да звучи далеч по-добре. Освен това, къде е това велико развитие? Песните са що-годе еднотипни, с две-три изключения. Като цяло и пеенето на Shagrath не е в крак с музиката, която са направили - твърде бучащо и размито, размазано звучи, за разликата от абсолютния оувердрайв, чието качество този път блести с пълна сила. Китарните рифове са прекрасни! Дали не прекалих с критиките? Хм, може би това мнение щеше да е по-положително, ако не бяха чистите вокали. Те ме удивиха направо. Хич не са в една идея с музиката и стила на групата и звучат направо смешно. Мое лично си мнение, но албума не ме задоволи. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th July 2025 - 06:48 PM |