![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Айде, земни форумни твари, излезе новата касапница от фабриката Dimmu Borgir! Време е да започне обсъждането на новото им дело!
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
^^^Не бе, Сеп, Reign of Intolerance просто е един от интелигентните блекари, с които ми е приятно да споря. Поне до момента, в който всички му наскачат и почнат да му обясняват колко е тъп и как групите, които слуша, били само глупав шум (както се получи в една друга тема - жалко за което). С кого иначе да говоря за блек, ако не с него?
Колкото до другото - какъв е проблемът да слушаш Lamb of God и Dimmu Borgir? И аз слушам и двете банди. Надали за нападка към някоя група трябва да се използва аргументът, че феновете й слушали И други неща - това си е проблем на феновете, не на бандата. А че Borgir вече отдавна не са "трю бляк", мисля, че е ясно на всички - никой дори не е казвал, че са трю, не сме ги и поставяли под един знаменател с класическите имена в стила. Съвсем съгласен съм, че с всеки албум се отдалечават от корените на блека, и въпреки това не мога да намеря нищо лошо в това - хората правят музиката, която им харесва и я правят добре. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 02:12 AM |