![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
умишлено кръстих темата така,защото една от основните причини ученикът да бъде специалист по всичко е преписването.
Кажете ми то не ли е проява на хладнокръвие? идеята ми е:вие преписвате ли,ако не сте ученици преписвалили сте,колко пати сте го правили,тук спокойно може да споделите и някой по-интересн метод. К'вото и да си говорим аз не съм от най-големите преписвачи преписвам само в краен случай и според мен предпазната тръпката е най-яка,а вие как мислите? ако темата ви се стори тъпа моля не пишете -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Не може да ме накарате да повярвам, че има студент, който никога не е преписвал. Всеки опира до преписване все някокога - дали от мързел, от досада или просто защото предметът не му се отдава. А понякога и за да е сигурен в успеха си. Вярвам, че повечето хора са преписвали поне веднъж дори в училище (или ако още не са - ще)
![]() В Германия, където имам удоволствието да следвам в момента, преписването е почти невъзможно, защото изпитът те разхожда из неприлично обширния материал за напълно недостатъчния един час. Общо взето, ако седнеш да ровиш из пищовите си за дадена информация, няма да изкреташ до където и да било. Има страшно големи санкции срещу преписване (ако те хванат те изключват директно и получаваш забрана да следваш в който и да било университет в Германия), но странното е, че по време на изпит никой не следи дали студентите преписват. Не си правят труда да се тормозят със следене на изпитваните, просто защото поради гореспоменатата причина няма смисъл. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th June 2025 - 02:15 AM |