![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
умишлено кръстих темата така,защото една от основните причини ученикът да бъде специалист по всичко е преписването.
Кажете ми то не ли е проява на хладнокръвие? идеята ми е:вие преписвате ли,ако не сте ученици преписвалили сте,колко пати сте го правили,тук спокойно може да споделите и някой по-интересн метод. К'вото и да си говорим аз не съм от най-големите преписвачи преписвам само в краен случай и според мен предпазната тръпката е най-яка,а вие как мислите? ако темата ви се стори тъпа моля не пишете -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 15-February 07 Град: На края на света...някъде там в безкрая... Потребител N: 1880 ![]() |
Такам,аз сега съм в 8 клас и нямам кой знае какво за учене,но все пак пищова винаги е до мен готов да се притече на помощ в някой труден момент.Общо взето не преписвам ,а си правя пищовчета ей така зе сигурност,пък и докато избера какво точно да напиша на него ьз си научавам урока!Но все пак колко пъти съм си спасявала кожата като съм преписвала просто не е истина!
Аз лично правя пищовчетата на адски малки листчета,които само аз мога да си ги разчета,бе майсторка съм в тия работи. И най-важното,е че все още не са ме хващали ,ама то никога не е късно! ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 05:30 PM |