![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
умишлено кръстих темата така,защото една от основните причини ученикът да бъде специалист по всичко е преписването.
Кажете ми то не ли е проява на хладнокръвие? идеята ми е:вие преписвате ли,ако не сте ученици преписвалили сте,колко пати сте го правили,тук спокойно може да споделите и някой по-интересн метод. К'вото и да си говорим аз не съм от най-големите преписвачи преписвам само в краен случай и според мен предпазната тръпката е най-яка,а вие как мислите? ако темата ви се стори тъпа моля не пишете -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Aко предмета ми е крайно неприятен, скучен или не ми върви въобще, преписвам по нещо, но рядко. Разчитам на себе си, защото ако нещо ми харесва, сядам и уча по него.
Разбира се имало е и случаи, когато учители са ме дразнели и съм изплясквала пищова направо на чина...Рядко си правя пищови общо взето. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 05:48 PM |