![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Аз знам, че тука има либофчии. Та как са ви рязали най-комично представителите на противоположния пол? За каквито и да е отрязвания става въпрос
![]() При мен: "Трябва да се разделим защото... не е непринудено" ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 50 Регистриран: 9-February 07 Град: the 13th graveyard Потребител N: 1854 ![]() |
мен последно ме отрязаха с.........хъхъ не го помня точно щото бе отдавна но беше нещо като "Ти си голяма романтичка пък аз съм здраво стъпил на земята..."
![]() а нааай най изтръпналото отрязване е без да ти кажат...ей така просто един ден виждаш своя верен принц на бял кон да ухажва друга принцеса...макар че ако се замислим при това отрязване няма такива смешни изцепки като "Ще си останем приятели налииии? ![]() -------------------- who are they i'm afraid to ask... ?
it's always the same that i am just like them, the wolves into daylight and [...] the rain what is this that tells me I am not alone? |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 03:23 AM |