![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Аз знам, че тука има либофчии. Та как са ви рязали най-комично представителите на противоположния пол? За каквито и да е отрязвания става въпрос
![]() При мен: "Трябва да се разделим защото... не е непринудено" ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Много съжалявам за офтопика, както и за съвсем некоректната критика към съфорумци, но мисля, че сега е моментът да си изкажа болката. Ако не можете или не искате да слагате запетайки, където им е мястото, това се ядва донякъде, но горещо ви моля, моля ви от сърце, слагайте ТОЧКИ МЕЖДУ ОТДЕЛНИТЕ ИЗРЕЧЕНИЯ. Не мога да си спомня кой беше юзърът вече, но преди няколко дена се опитах да прочета няколко негови поста, в които нямаше кьорав препинателен знак, а повярвайте ми, подобни постове трябва да се препрочитат по няколко пъти, за да се зацепи какво по дяволите се е опитал да каже авторът им. Не ви карам да слагате пълни членове или да започвате с главни букви всяко изречение, но моля ви, поне по една точка между изреченията набутвайте.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 02:08 AM |