![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Много се извинявам, ама господин Далибор Халамичек пее фалшиво
![]() Въпросният е вокал на иначе особенно талантливата чешка Heavy Metal банда - Moravius. За съжаление музикалните инвалиди ги има и в Метъла B) Та... ако и вие се сещате за подобни "изцепки" можете да споделите тук ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Приятелю, сигурно много се радваш отстрани какви гневни реакции породи сред гадните метъли. И сигурно умираш от кеф в очакване всички да ти наскачат за да ти обясняват как не струваш, докато ти се давиш от смях и урина в някое ъгълче на задимената ти и непроветрена стая. Само едно ще ти кажа:
GET A LIFE! Ще ти го кажа на този език, защото си нямам идея кой ти е майчиният, а и не ме интересува. Скоро ще бъдеш баннат от тук (когато всички желаещи се изредят да те употребяват вербално и анално) и сигурно ще скочиш на някой друг форум да се забавляваш и избиваш комплекси. Дразни ме не че типажът, който си си избрал за да се забавляваш при нас, слуша чалга, не че щрака с пръсти; дразниш ме ТИ! Дразни ме това, че някое човешко (предполагам) същество, може да намира подобен гнусен и несъдържателен начин да запълва ежедневието си. Приятен ден, моето дете. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 28-March 07 Потребител N: 1987 ![]() |
Приятелю, сигурно много се радваш отстрани какви гневни реакции породи сред гадните метъли. И сигурно умираш от кеф в очакване всички да ти наскачат за да ти обясняват как не струваш, докато ти се давиш от смях и урина в някое ъгълче на задимената ти и непроветрена стая. Само едно ще ти кажа: GET A LIFE! Ще ти го кажа на този език, защото си нямам идея кой ти е майчиният, а и не ме интересува. Скоро ще бъдеш баннат от тук (когато всички желаещи се изредят да те употребяват вербално и анално) и сигурно ще скочиш на някой друг форум да се забавляваш и избиваш комплекси. Дразни ме не че типажът, който си си избрал за да се забавляваш при нас, слуша чалга, не че щрака с пръсти; дразниш ме ТИ! Дразни ме това, че някое човешко (предполагам) същество, може да намира подобен гнусен и несъдържателен начин да запълва ежедневието си. Приятен ден, моето дете. малей... тука имало истински психолози! абе братче защо се занимавате с него много ми е интересно! такива като вас винаги дават следния съвет "не се занимавай с такъв човек-не си заслужава да падаш на неговот ниво" а сами не се усещате какви позьорчета сте се навъдили тука и как се унижавате хиляда пъти повече от него! мислейки че като напишеш няколко интересни думички по адрес на някой и ставаш главна атракция във форума, където избиваш комплексите си, защото през екрана още няма пречукани хора... говориш против някой, който не ти е направил нищо освен да е наранил чуствителното ти его, но в очите на девойките, които пишат тук и са на възрастта между 14-20 (макс) години ставаш защитника на онеправданите... ти си велик брато! евала ти правим! продължавай в същия дух-някой ден можеш да станеш и Цар на форума... ще бъдеш велик МЕТАЛ-АДМИН! ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th September 2025 - 12:35 AM |