Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
> tema no137, opisanie na tema no137
jamaicaxek
коментар May 17 2003, 07:50 PM
Коментар #1

Хекър
*

Група: Потребители
Коментари: 44
Регистриран: 21-February 03
Потребител N: 49

haha... не е толкова до това дали имаш полза или бъдеще ,като пушиш трева. Психическа зависимост при джойнта 100% не се развива по лесно отколкото към алкохола ,например. Аз не употребявам каквито и да било натурални и синтетични субстанции ,но не затова че не ми позволяват или щото ме е страх от пристрастяването , а защото съм разбрал че маниполацията на човешкото съзнание можа да донесе само неприятности . Просто съм надживял детското лекомислие и имам ясна представа за ефектите и последствията от дръгс. Това да влизаш ежедневно във филма и така да преодоляваш еднообразието е чисто и просто проява на ограничено мислене. Хората започват да пушат щотото или ги навиват приятели или искат да се оправят сдуханото настроение . Първото е глупост ,защото ако един човек ти е приятел ще те приема и без да друсаш заради него .малко изтъркано звучи ,но е истина ,от собствен опит знам че между приятели които се ценят такова нещо не е основание за отрицателна промяна на отношенията. Втората причина също е голяма глупост !!! Наркотиците носят само мимолетно настроение ,което бързо бива замествано от още по голям сдух ,а ако не ти е шибано след употреба начи си човек без характер , без оценkа и цел в живота ,на който съвсем спокойно му разрешавам да си друса. В един момент от развитието си всеки човек трябва се реши и да насочи живота си към определана посока и да я следва ,и в същото време да можа да издържа на обществения натиск ,трябва да пресметне плюсовете и минусите. Вярвайте ми ,наркотиците няма да ви помогнат по този път ,и няма да запечатат в съзнанието ви нито един момент прекаран с тях ,на който ще се радвате дори след години.

Ай ,да няма забележки от сорта на : "АМа тревата не е наркотик!" ,"Към Тревата не се пристрастява" и разни такива ,които ще бъдат подхвърлени най - вероятно от хора фенове на джойнта . Такива хора нямат обективна преценка ,щото най -ветоятно са заобиколени от себеподобни или са пушачи от доста време или просто заблудени пубери. Всяко вещество ,което предизвиква прекомерна употреба и има отрицателни ефекти върхо физиката и духовноста на човек трябва да се зачита към наркотичните.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори
Zombie
коментар May 17 2003, 10:09 PM
Коментар #2

Човекът с пръснатата глава, чийто мозък се стича по стената зад

Група: Потребители
Коментари: 333
Регистриран: 6-March 03
Потребител N: 51

kfo znaete vie beeee
I LOVE the DRUGS AND the DRUGS LOVE ME
nie se obi6ame
hahahahaaaaaaaaaaaaaa
samo te me razbirat

trevata e za petoklasnicite
celete se qko venozno
tfa e istinatra

--------------------
There is nothing wrong with me
I'm not trying to see things your way
I'm not lost, I'm not drowning, I'm not lost
I'm just waiting, waiting to die
Go to the top of the page

+Quote Post

Пишете в тази тема

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 16th May 2025 - 12:23 PM