![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
#1
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Хъх, ами ето още една тъпа тема. Предполагам на всеки му се е случвало да се прибере вечер след работа смачкан(а), а родителскоито тяло (или друго такова) да не се е погрижило за вечеря.
Обикновенно тогава се импровизира или се поръчва нещо... Споделете сега как импровизирате...дайте рецепти за мързелива вечеря. Лично моето е кремвирш с кашкавал на микровълновата .....и около него гъби Става за 10 минути и и върви много с бира ..пък и мога да си го ям пред PC то ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
#2
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962 ![]() |
мойта е сварени спагети, но не ги чакам да се надуят и да станат бели, а само да омекнат, колкото да стават за ядене. преди да ги сипя в тенджурата обаче, сипвам първо малко олио и сол във водата. като се сгорещи водата слагам спагетите и чакам 10-15 мин. да се посварят. след това изсипвам водата от тенджурата и си ги "пренасям" в една купичка, наръсвам половин бульонче с гъбен вкус (тези на маги са най-добри), разбърквам така че спагетите да се боядисат хубаво с цвета на бульона и почвам да нагъвам.
![]() ![]() вие можете да си сложите къвто бульон ви кефи, но аз лично мисля, че гъбения придава най-добър вкус и аромат на "манджата". ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd August 2025 - 11:46 PM |