![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Чухте ли новото EP на Iced Earth - "Overture of the Wicked"? Какво мислите за него? Поне аз вчера си отвинтих главата от куфеене и като гледам, днес ще повторя.
Интересно ми е дали тези, които оплюваха "The Glorious Burden" (за който продължавам убедено да твърдя, че е най-силният албум на Iced Earth досега), пак ще кажат, че с напускането на Barlow бандата се е развалила, след като чуят презаписаната трилогия "Something Wicked" с новите аранжименти и с вокали, изпълнени от Tim Owens. Лично аз намирам голяма разлика, и то в положителна посока, а това ме кара да очаквам новия дългосвирещ запис още по-нетърпеливо. Слушайки "Ten Thousand Strong", си мисля, че нищо чудно да се сбъднат обещанията на Jon Schaffer и "Framing Armageddon" наистина да се окаже най-голямото нещо, с което се е захващал... -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
![]() Съвсем различна банда са сега. Звучат си различно. Дали е за добро или за лошо е въпрос на вкус. На мен примерно повече ми харесваше по-мъжкото звучене с Matt. И точно това според мен се опитват да покажат с това ЕР - "Не сме бандата от преди 10 години". Иначе има и друго послание, което е малко по-гадно: "Ако си фен на старите неща и искаш да ни гледаш на живо, заради тях, не се надявай да ги направим като хората. НЕЖЕЛАН СИ. ТОЧКА!" Кви бяха тия тарамбучки по средата на "Prophecy", по дяволите? Iced Earth се превърнаха от яката пауър метъл банда с яките трашърски наченки и токал с топки, в просто поредната стриктно пауър метъл банда. Това за всички, които не са фенове толкова на конкретния стил, си е чиста деградация, квото и да ми обяснявате. П.С. За звука пък да не говорим. Тия програмирани барабани, особено супер бързите кардани с "The Coming Course", звучат леко нелепо... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 03:03 AM |