![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 2-March 04 Потребител N: 413 ![]() |
Po li4ni nabliudeniq dosta malko hora v bylgariq sa slushali, 'razbirat' i znaqt shto e tui 4udo nare4eno Folk Metal. Kakto stava qsno ot samoto mu naimenovanie tova e metal kato vseki drug ... no kakvo shte re4e FOLK? Folk - narodna muzika moje bi, muzika harakterna za vsqka strana sys otli4itelni belezi i specifi4ni instrumenti
![]() ![]() Interesno e da se 4uqt grupi ot roda na Temnozor (Ezi4eski Folk/Black Metal ot Rusiq s harakternite za rusiq ... fleiti i razni podobni duhovi instumenti (ne sym zapoznat s to4nite im naimenovaniq razbira se ![]() ![]() Ako se zamislq za bylgariq ... moje bi Necromancer (7 ways to die albuma) i Frozen Tears izpolzvat dosta motivi ot bylgarskiq folklor, taka 4e spokoino mogat da se vpishat v stila... Nqkoi shte podkrepi li mnenieto mi za tozi stil??? ![]() Imam idei za igrajdaneto na bylggarski web sait obhvashtasht Folk/Pagan/Viking Metal stilove (informaciq za razli4nite grupi, linkove, pesni po vyzmojnost za da se nasladqt na muzikata im i novozapoznatite ![]() Ako ima srodni dushi v tozi Forum, neka da zapovqdat v IRC kanal #FolkMetal v UniBG Irc mrejata i da obsydim malko idei - a zashto ne i v tozi Forum ![]() Let's ROCK! ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Thyrfing. Equilibrium. Galar. Einherjer. Windir. Wolfchant. Turisas. Moonsorrow (до някаква степен).
Kampfar. Falkenbach. Elexorien. Ensiferum. Fimbultyr с едно страхотно демо. Dark Forest. Великият Куортън с Bathory. Aes Dana. Eluveitie. Brynjard. Asmegin. Elvenking. Tuatha De Danann. Valkyria. Wuthering Heights. Vintersorg. Storm. Finntroll. Korpiklaani. Kivimetsan Druidi. Folkearth. Arafel. Невидь. Butterfly Temple. Satarial. Алконост. Kromlek. Lord Wind. СеверньIe Врата. Темнозорь. Nokturnal Mortum. Volkolak. Тия "дебелите" ги знам, въпреки, че някои не са баш фок/паган, ама нема са да спориме естествено ![]() ![]() Мерси ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th May 2025 - 11:40 PM |