![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
По съвет на WOI се прави тази тема, където да се разискват щайгите и доматите са се червеите в тях
![]() "Случайни глупости" си е за случайни глупости, а това определено са "Неслучайни глупости" ![]() Та да си продължим болната тема за огромните пиксели на плазмите и всъщност точки ли са те или футболни топки ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Мда, чудесно. И да си продължим разискването за телевизорите и мониторите.
Цитат LCD и TFT е едно и също наименование. Разликата между тях и плазмата е доста голяма. В сайта по горе е описана доста добре разликата. Моето мнение е, че докато не влезе в Европа Хай Дефинишън сигнала (2010-2012 г.), няма смисъл да се купува такъв вид телевизор. За обикновенния кабелен сигнал по добро от СРТ телевизора няма (става въпрос за обикновенния кинескопен телевизор). Единствения фрапиращ минус на плазмата е, че по малък ТВ от 37 инча няма. П.С. PIONEER са измислили плазмата като технология и произвеждат само нея. Цената на тяхните ТВ е доста по висока, защото се правят само в Япония, а и имат доста иноваций в тази свера. За повече инфо; http://www.pioneer.eu/eur/products/62/index.html А ако искаш наистина да си купиш такъв ТВ до 2000 лв. това е добър вариянт. http://technomarket.bg/product_detail.php?...uct_id=09026368 Това за LCD и TFT е моя грешка, по принцип исках да питам за разликата между LCD и плазмата. Относно хай дефинишън телевизията - все ми е тая, аз така или иначе телевизия не гледам. Просто си имаме вкъщи нужда от нов телевизор и не виждам смисъл отново да се купува CRT кютук. Друг плюс в полза на хай-деф телевизор е не толкова самата телевизия а възможноста да си пускам хай-деф DVDта, било то от такова устройство (не знам вече дали ги има Blu-Ray устройствата и у нас, но предполагам ще се появят скоро). Другото е, че мога да си пускам филми на него от самия комп, картата ми вади хай-дефинишън сигнал, поне тъй пишеше някъде из характеристиките й. Иначе благодаря за информацията. Ще го проуча този модел на Panasonic, иначе на мен ми хвалят много Samsung, специално като съотношение цена-качество. Някакво наблюдение върху марката имаш ли? Иначе с мойто, ненабито за тези неща, око смея да твърдя, че до 37 инча е по-добре LCD именно поради това, че на плазмите им се виждат пикселите от близо, т.е. явно са предназначени за потребители с достатъчно големи помещения и възможност да гледат по-отдалеч. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11th July 2025 - 10:35 AM |