![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Коя е най-красивата или интересна забележителност в България, която сте посещавали? Поствайте снимки ако искате. Може и да напишете нещо, което не знаем.
Аз например много харесвам село Боженци. Не знам дали някой знае, но това място си е запазено автентично още от времето на Възраждането и в момента всички къщи са превърнати в музеи. Нещо като стария Пловдив. ![]() И още един линк -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 14-April 07 Град: Beyond The Stars Потребител N: 2020 ![]() |
Най-красивите мяста в България,които аз съм посещавал са рилските езера,гората до град Казанлък и мястото около Тракийската гробница.На един хълм в гората има остатъци от римска крепост и като цяло самата гора е наистина много красива особеко ,когато падне снега.... жалко ,че са я направили място за военни опити -глупаци .Около Тракийската гробница е наистина много красиво също.Страхотна природа и добре поддържано на всичкото отгоре....човек може да се разхожда с часове там. Имаше един резерват с водопад около с. Стара Река...помня ,че там също ми останаха очите. А за рилските езера няма смисъл да говоря.....навярно всеки от вас ги е виждал ,а ако не е ,трябва да го направи!Иначе ми харесва и на Витоша...там е най-хубаво пролет според мен ,когато ръми и времето все още е прохладно и мрачно.
...Но тепърва смятам да отида да видя Перперикон ,който съм сигурен ,че ще грабне първото място при мен. А ако говорим за градове - Варна е номер едно за мен.Градовете ,които съм признал ,че са по-красиви от Варна са единствено Монако и Турне(град в Белгия).Морската градина е прекрасна и голяма,гледката на Галата е уникална и като цяло приморската част на града е перфектна. А снимки ме мързи да търся ![]() -------------------- The music is just like that: it’s a hope to stay for just one more day.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 04:06 PM |