![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
По принцип се интересувам от политика. До някаква степен де. Обаче сега с тия избори за евродепутати, абе мамка му, нищо не знам. Кои са тия дето ще ги избираме, що за стока са? Един Тренчев го знам, но ако той е най-добрият вариант, по-добре да направя протестен вот...
Та какво ще кажете? Някой да има някаква по-ясна идея? -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Точно това е уловката.... ако знаеш някой що за стока е ...няма да гласуваш за него..или поне би си помислил....а самите предложени за евро депутатаи са кой знае какви неизвестни марионетки ..
абе ...аз няма да гласувам ..точно поради тази причина...Толкова славо информиран съм...че дори не знам какво ще правят те.. и защо |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st August 2025 - 09:04 PM |