![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
По принцип се интересувам от политика. До някаква степен де. Обаче сега с тия избори за евродепутати, абе мамка му, нищо не знам. Кои са тия дето ще ги избираме, що за стока са? Един Тренчев го знам, но ако той е най-добрият вариант, по-добре да направя протестен вот...
Та какво ще кажете? Някой да има някаква по-ясна идея? -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Аз си правя труда да гледам и предизборните диспути, които още не са много де, но мога да имам първи впечатления. Ще си позволя да се опитам да дам обективно мнение за това как се представят различните представители на партии на тях.
Софиянски е традиционно най-силния дискутиращ, представителката на БСП е няква абсолютна фенка на ЕС и говори доста интелигентно. Гледах и някви представители на по-забутани обединения, които също направиха не лошо впечатление. Останах и добре изненадан от турчина, който всъщност говореше изключително смислено и макар традиционно да съм настроен против представителите на ДПС, този ми изглеждаше доста добре. Аз пък, засега, мисля да гласувам за ГЕРБ. От гледна точка на избора на партия (или в по-редкия случай, конкретни хора) е хубаво да имате предвид, че всяка от партиите ще се присъедини към някой от съюзите в Парламента, които от своя страна гласуват по еднакъв начин. И тъй като съм пич, ще си направя труда да ви напиша всяка партия, в кой съюз ще участва. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd August 2025 - 01:33 PM |