![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
По принцип се интересувам от политика. До някаква степен де. Обаче сега с тия избори за евродепутати, абе мамка му, нищо не знам. Кои са тия дето ще ги избираме, що за стока са? Един Тренчев го знам, но ако той е най-добрият вариант, по-добре да направя протестен вот...
Та какво ще кажете? Някой да има някаква по-ясна идея? -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 14-April 07 Град: Beyond The Stars Потребител N: 2020 ![]() |
Основно идиоти, хора, чиято възраст не им позволява да мислят обективно или хора, които са имали конкретни облаги от режима (като за тази група хора, не мога да кажа нещо лошо, защото техният аргумент е напълно сериозен). Все пак ако сравниш живота тук и този от другата страна, ще разбереш защо този режим падна, а не онзи. Има съвсем различна причина за падането ,дори американците пишат книги за това ...само трябва да намеря заглавието на една такава ,за да ти я препоръчам. Давам пример с такива хора : Чичо ми беше пред парламента ,когато го "обсаждаха" и беше един от тези ,които замерваха излизащите под полицейски ескорт политици на червените.Е ....обясни ми какъв глупак е бил и как единствено с тъга гледа назад към онези години.Практически повечето хора на около 30-40 с които съм говорил по този въпрос смятат ,че тогава е било по-добре.Майка ми образува политическото мнение във Варна и областта и говори с общо взето всичи "големи" български политици.....е и нейното мнение е такова.Аз собствено мнение не давам по въпроса ,изразявам това ,което съм чул и видял от хора имащи аргументация. Както и да е ,темата е за евродепутатите ,не за политиката като цяло или тогавашното време сравнено със сегашното ,спирам до тук. -------------------- The music is just like that: it’s a hope to stay for just one more day.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd August 2025 - 01:52 AM |