![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Коя е най-красивата или интересна забележителност в България, която сте посещавали? Поствайте снимки ако искате. Може и да напишете нещо, което не знаем.
Аз например много харесвам село Боженци. Не знам дали някой знае, но това място си е запазено автентично още от времето на Възраждането и в момента всички къщи са превърнати в музеи. Нещо като стария Пловдив. ![]() И още един линк -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 14-April 07 Град: Beyond The Stars Потребител N: 2020 ![]() |
Ето това снимах днес от Мегалита :
![]() ![]() Уникално място е наистина!Заслужава си всяка отделна крачка ....а доколкото знам на 21ви юни ,когато слънцето изгрее там става ,буквално специално.Един лъч светлина огравя камък стоящ точно срещу мястото ,на което съм аз на 2рата снимка и това била незабравима гледка...ще отида и тогава да я видя.Ей ,т'ва траките са били голям народ ! -------------------- The music is just like that: it’s a hope to stay for just one more day.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 114 Регистриран: 25-January 06 Град: Пловдив Потребител N: 1126 ![]() |
Ето това снимах днес от Мегалита : http://i2.tinypic.com/6bkvp68.jpg http://i5.tinypic.com/680qcm8.jpg Уникално място е наистина!Заслужава си всяка отделна крачка ....а доколкото знам на 21ви юни ,когато слънцето изгрее там става ,буквално специално.Един лъч светлина огравя камък стоящ точно срещу мястото ,на което съм аз на 2рата снимка и това била незабравима гледка...ще отида и тогава да я видя.Ей ,т'ва траките са били голям народ ! Бях тук ... мястото наистина е невероятно !!! -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 03:32 PM |