![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
По съвет на WOI се прави тази тема, където да се разискват щайгите и доматите са се червеите в тях
![]() "Случайни глупости" си е за случайни глупости, а това определено са "Неслучайни глупости" ![]() Та да си продължим болната тема за огромните пиксели на плазмите и всъщност точки ли са те или футболни топки ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Добре ве 'пич', а нужно ли е 5 пъти да повтарям, че обясняването на разлиакта между монитор - телевизор е трябвало да стане още в основното училище? Всеки, който е заинтересован да чете и ще разбере кой прав - кой крив.Пък и не мисля, че ще е в полза от някой.В предната тема като доказах, че бях прав ми се изтри мнението за да не се бил злепоставяли хората...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 01:40 AM |