![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
По принцип се интересувам от политика. До някаква степен де. Обаче сега с тия избори за евродепутати, абе мамка му, нищо не знам. Кои са тия дето ще ги избираме, що за стока са? Един Тренчев го знам, но ако той е най-добрият вариант, по-добре да направя протестен вот...
Та какво ще кажете? Някой да има някаква по-ясна идея? -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Цитат Единствено кампаниите на ДСБ и БНС ми се сториха смислени и реалистични. Е, предишни години се е случвало да няма и нито една партия, която в предизборната си кампания да покаже реализъм, но както и да е. Останах разочарован от ГЕРБ, но това няма да повлияе на избора ми за глас. БСП също имаха глуповата кампания. Няма такъв филм. Не можеш да говориш за реализъм, след като от дълбок опит, много отдавна вече знаем, че точната дума е "обещания", а производното на тях в последствие е ХУЙ СПЛЕСКАН, защото объл влиза по-лесно ![]() Считай, че просто ти се е сторило и не позволявай това да ти дава наклон на... знаеш вече ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 31st July 2025 - 07:56 PM |