![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 61 Регистриран: 20-May 07 Потребител N: 2092 ![]() |
Здравейте. Казвам се Гого на 14 съм. Обичам да излизам с приятели, да се разхождам. От към музика обичам поп и пънк. Любими групи са ми: Линкин Парк и Токио Хотел. Обожавам ги, искам да бъда като тях!!! Имам двама братя но те слушат чалга
![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 61 Регистриран: 20-May 07 Потребител N: 2092 ![]() |
Малко се натъжих. Мислех че поне в тоя форум няма да ме наругаят.
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
Малко се натъжих. Мислех че поне в тоя форум няма да ме наругаят. ![]() ![]() За пореден път показваш че си пикльо. Уоооо горкото детенце недей да плачкаш че лошите неразбрани гадини нараняват чувствата ти с обидните си думички... Мама каза такива хора да не ги ебавам много много. Драгънтиър, естествено че не се заяжда! Ти виждал ли си емо да се заяжда? Бийонд дъ миднайт сън, кефиш ме. Не си бавен. Само дето малко хипарски подхождаш към мухльото. то бива бива пийс, ама с пийс нищо не се оправя. Приемай го като искаш - аз не съм толерантен и не ме е срам от това. към заровения в цици: поне в тоя форум?!? Щом даже и в твоите чалга форумите те нареждат не знам защо си мислиш че метълите ще те харесат. Точно така. ЛП са чиста неподправена чалга. Само че западна. Келеш си. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 12:09 AM |