![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
По съвет на WOI се прави тази тема, където да се разискват щайгите и доматите са се червеите в тях
![]() "Случайни глупости" си е за случайни глупости, а това определено са "Неслучайни глупости" ![]() Та да си продължим болната тема за огромните пиксели на плазмите и всъщност точки ли са те или футболни топки ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
^ В много твои постове пишеш за вируси! Аз бях повече от 6 месеца без антивирусна и нищо не прихванах, а не съм се ограничавал къде влизам. Може би е късмет. Твърдо съм за мнението, че вирусите се пишат от компании които правят антивирусните програми, за да могат да си продават продуктите.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
^ В много твои постове пишеш за вируси! Аз бях повече от 6 месеца без антивирусна и нищо не прихванах, а не съм се ограничавал къде влизам. Може би е късмет. Твърдо съм за мнението, че вирусите се пишат от компании които правят антивирусните програми, за да могат да си продават продуктите. Ще си позволя да не се съглася. Без антивирусен софтуер, първите атаки към компютъра започват до петнадесетата минута от включването му към мрежата. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 9th July 2025 - 01:36 PM |