![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
По съвет на WOI се прави тази тема, където да се разискват щайгите и доматите са се червеите в тях
![]() "Случайни глупости" си е за случайни глупости, а това определено са "Неслучайни глупости" ![]() Та да си продължим болната тема за огромните пиксели на плазмите и всъщност точки ли са те или футболни топки ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
^^ Е добре, де, само аз ли съм сбъркан? Ползвам Kaspersky Antivirus & Antihacker 2007, легално купена версия, сканирам всяка седмица и почти винаги прихваща по няколко троянеца и тук-таме вирус. Интернета го ползвам за сваляне на музика, четене на форуми и чат, а доста често ми казва че компютъра е атакуван от червеи & co.
Чел съм за такива експерименти etc., които изгелждат достоверно. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
^^ Е добре, де, само аз ли съм сбъркан? Ползвам Kaspersky Antivirus & Antihacker 2007, легално купена версия, сканирам всяка седмица и почти винаги прихваща по няколко троянеца и тук-таме вирус. Интернета го ползвам за сваляне на музика, четене на форуми и чат, а доста често ми казва че компютъра е атакуван от червеи & co. Чел съм за такива експерименти etc., които изгелждат достоверно. Не си само ти сбъркания, споко ![]() От 3 месеца съм пуснал Апачи на компа и всеки ден имам по 5-6 човека, които се опитват да докопат нещо от него, а казвам само на приятели, при това рядко... Едно активно сканиране на портовете предполага потенциална опасност от последваща атака... Случвало ми се е да заваря в system32 директорията разни самосвалили се програмки, които нямат работа там. Винаги е добре човек да бъде предпазлив... ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th July 2025 - 12:17 AM |