![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Спамер! ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 204 Регистриран: 23-September 03 Град: в АДА Потребител N: 271 ![]() |
![]() ![]() Живота е несправидлив !?! Защо трябва да е така , нима смъртта е спасение от тази несправедливост ?!?! Защо трябва да се мъчи душата като може да отлети ??? Също мен лично не ме е страх от смъртта а как ще дойде тя ... А също искам да ви кажа една мисъл "Човек се стреми към живота само 9 месеца от живота си , а през другото към смъртта!" .............. -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 154 Регистриран: 24-January 06 Град: Софийските небеса Потребител N: 1124 ![]() |
ми не, не сте хора, ама айде да не отклоняваме темата ![]() ![]() Как може да те е страх от нещо, без да знаеш какво е то всъщност? Сам си дал отговора - точно защото не знаеш КАКВО е всъщност! Най-големият страх на човека е от неизвестността и много видове страх са подчинени точно на този. От тъмното, от високото, от дълбокото, от мистичното, от смъртта, от брака ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
Сам си дал отговора - точно защото не знаеш КАКВО е всъщност! Най-големият страх на човека е от неизвестността и много видове страх са подчинени точно на този. От тъмното, от високото, от дълбокото, от мистичното, от смъртта, от брака ![]() Така ли каза Алена в хороскопа? Няма как да знаеш колко пари печката без да я пипнеш. Трябва да се пробва. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th July 2025 - 08:45 PM |