![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
По съвет на WOI се прави тази тема, където да се разискват щайгите и доматите са се червеите в тях
![]() "Случайни глупости" си е за случайни глупости, а това определено са "Неслучайни глупости" ![]() Та да си продължим болната тема за огромните пиксели на плазмите и всъщност точки ли са те или футболни топки ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Значи 7600 ГС ддр3 беше вариант, когато сглобявах машината, но тогава точно откъм този компонент направих компромис, за да вдигна рама. Сега ми се иска нещо, което да не ме занимава известно време откъм изисквания на игри. Иначе тоя 7900гт ще трябва ли деа си сменям захранването, че ми е малко
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd August 2025 - 01:20 AM |