![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Как ви се струва новия Drowning Pool?
На първо слушане, рифовката ми допадна. Има някои елементи от класическия период на групата, както и много новости, които ми звучат доста приятно. За сметка на това, новият вокалист някак не ми харесва. От една страна вокалните му партии са десет пъти по-музикално издържани от тези на двамата преди него, но от друга някак си го няма чувството, с което бандата можеше да се похвали преди (особено с Дейв). Все пак акустичните моменти са се получили страхотно. Аз лично имам и малко забележки към саунда. Струва ми се малко мътен и неясен. Не достатъчно модерен, особено за такава банда. Макар че са използвани доста разнообразяващи ефекти, примерно началото на албума, което си е смазващо ![]() Любими песни дотук - Full Circle, Reborn, Reason I'm Alive, Soldiers и най-вече 37 Snitches. А и още нещо. Този албум ми напомня на F5. Много модерна рифовка и тн. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Само едно шибано мнение ли ще напишете за тая банда?
Стефане, Ицо? -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 11:35 AM |