![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Така...избрах английския израз, за да наблегна на това, че в тази класация ще трябва да сложите албумите, които са ви направили най-голямо впетчаление, които са оставили ясна следа в сърцето ви и които ще помните и обичате с години. Албумите, които ще останат! Които по една или друга причина- когато сте били влюбени-разлюбени,щастливи-нещастни,женени-разведени, сменяли даскалото
![]() Подчертавам - темата е сериозна и всеки злонамерен или лишен от мисъл спам ще бъде трит. Приятно писане на сантименти. 1. Dark Tranquillity - Skydancer 2. In Flames - Clayman 3. Amon Amarth - Versus The World 4. Edguy - Kingdom Of Madness 5. Iron Maiden - Dance Of Death 6. Tristania - World Of Glass 7. Kreator - Enemy Of God 8. Gorefest - Soul Survivor 9. Death Angel - The Art Of Dying 10. Lacuna Coil - Comalies 11. The Gathering - Souvenirs 12. Pain - Nothing Remains The Same 13. Avantasia - The Metal Opera Prt. 1 14. Arch Enemy - Anthems Of Rebellion 15. Tad Morose - Undead 16. Death - The Sound Of Perservearance 17. My Dying Bride - Songs Of Darkness, Words Of Light 18.Godsmack - Faceless 19. P.O.D. - Satellite 20. Analgin - Re-nalgin 21. Papa Roach - Infest 22. The Absence - From The Grave 23. Opeth - Damnation 24. Anathema - Judgement 25. Kataklysm - Serenity In Fire 26. Masterplan - Masterplan 27. Vehemence - Helping The World To See 28. Cradle Of Filth - Bitter Suits To Succubi 29. Kamelot - Karma 30. Blind Guardian - Somewhere Far Beyond Когато имам време, ще коментирам отделните записи. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Е, за скромното време, през което слушам метъл има доста албуми, които наистина са станали част от живота ми и това горе-долу са:
1. HammerFall - Crimson Thunder. - Това всъщност е първият метъл албум, който започнах да слушам. Това ми беше първата група. 2. Linkin Park - Hybrid Theory. - Макар и вече да мразя творчеството на Линкин Парк, не мога да не призная, че преди харесвах групата и ги слушах доста преди години. 3. Dark Tranquillity - Damage Done. - Първия мелодик дет метъл, кой съм слушал. От тогава до сега са ми една от най-любимите групи. 4. Rhapsody - Symphony of Enchanted Lands. - Това беше момента в който се влюбих в пауър метъла, епик метъла и въобще Rhapsody са група, която и до сега диктува моят вкус за музика. 5. Wintersun - Wintersun. Винаги ще си остане най-силният метъл албум за мен. 6. Threshold - Subsurface. Това е изключително музикантски направен албум, който наистина си заслужава мястото! 7. Accept - Restless and Wild. Един от любимите ми рокаджийски албуми. 8. Pink Floyd - The Wall. - Слушам този албум още от малък и не мога да спра да се наслаждавам тези гении! 9. Pink Floyd - The Dark Side of the Moon. - Отново много любим албум, който баща ми е въртял толкова много на морето, че като се сетя за море го свързвам с Pink Floyd. 10. Dream Theater - Images and Words. Имаше един дълъг период, когато бях на вълна прогрейсив метъл и това беше моят фаворит. 11. Blind Guardian - Nightfall In Middle Earth. - Наистина произведение на изкуството, което едва ли ще забравя! 12. Manowar - Warriors of the World. - Те продължават да бъдат истинският хейви метъл. 13. Black Sabbath - Paranoid. - За мен те винаги ще бъдат Създателите. Това е албумът който винаги ще асоциирам с думата "култ"! 14. Iron Maiden - Brave New World. - Какво да кажа, най-въртяният албум. 15. BloodBound - Nosferatu. - Това е един от най-успешните дебюти в хейви метъла за мен и ще го запомня с много. 16. Dimmu Borgir - Puritanical Euphoric Misanthropia. Ами това бе албума, който ме въведе в блек метъла като цяло и до днес си го обичам. 17. Battlelore - Sword's Song. 18. Turisas - Battle Metal. 19. Rainbow - Straight Between The Eyes. 20. Kreator - Enemy of God 21. In Flames - Come Clarity. 22. In Flames - Lunar Strain & Subterranean 23. Megadeth - Countdown to Extinction 24. Eternal Tears of Sorrow - Chaotic Beuaty 25. Queensryche - Rage for Order 26. Judas Priest - Painkiller 27. Outworld - Outworld 28. Deep Purple - House of Blue Light 29. Whispering Gallery - Like a Dream of Neverending Beauty 30. Pain - Nothing Remains The Same И много други, които пропуснах. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
|
Час: 26th July 2025 - 08:06 AM |