![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Така...избрах английския израз, за да наблегна на това, че в тази класация ще трябва да сложите албумите, които са ви направили най-голямо впетчаление, които са оставили ясна следа в сърцето ви и които ще помните и обичате с години. Албумите, които ще останат! Които по една или друга причина- когато сте били влюбени-разлюбени,щастливи-нещастни,женени-разведени, сменяли даскалото
![]() Подчертавам - темата е сериозна и всеки злонамерен или лишен от мисъл спам ще бъде трит. Приятно писане на сантименти. 1. Dark Tranquillity - Skydancer 2. In Flames - Clayman 3. Amon Amarth - Versus The World 4. Edguy - Kingdom Of Madness 5. Iron Maiden - Dance Of Death 6. Tristania - World Of Glass 7. Kreator - Enemy Of God 8. Gorefest - Soul Survivor 9. Death Angel - The Art Of Dying 10. Lacuna Coil - Comalies 11. The Gathering - Souvenirs 12. Pain - Nothing Remains The Same 13. Avantasia - The Metal Opera Prt. 1 14. Arch Enemy - Anthems Of Rebellion 15. Tad Morose - Undead 16. Death - The Sound Of Perservearance 17. My Dying Bride - Songs Of Darkness, Words Of Light 18.Godsmack - Faceless 19. P.O.D. - Satellite 20. Analgin - Re-nalgin 21. Papa Roach - Infest 22. The Absence - From The Grave 23. Opeth - Damnation 24. Anathema - Judgement 25. Kataklysm - Serenity In Fire 26. Masterplan - Masterplan 27. Vehemence - Helping The World To See 28. Cradle Of Filth - Bitter Suits To Succubi 29. Kamelot - Karma 30. Blind Guardian - Somewhere Far Beyond Когато имам време, ще коментирам отделните записи. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
1.Prodigy - конкретен албум няма да пиша, не че съм и запознат толкова, но това може би те сложиха началото на слушаната от мен "по-различна" музика
2.Limp Bizkit - Chocolate Starfish and the Hotdog Flavored Water - с тоя албум започнах да слушам по-сериозно китарно ориентирана музика и за разлика от вас няма да крия, че доста неща от него все още ми харесват ![]() 3.Slipknot - с тях все повече задълбах към метъла вече, и трите им албума с Кори са ми важни. 4.Cradle Of Filth - Midian - това е първият албум, който чух на групата и съответно си въртях само него дълго време. Станаха ми любима група и благодарение на тях започнах да слушам разнообразна музика и да имам малко по-различни изисквания към нея. 5.Six Feet Under - Maximum Violence - като цяло не ми е кой знае колко важен, но пък крачка напред към осъзнаването на по-екстремните стилове като дет и грайнд 6.Bloodbath - Resurrection Through Carnage - не съм зациклял никога толкова на дет албум. ![]() 7.Mayhem - Deatcrush - то е EP, но е велико.. 8.Darkthrone - Under a Funeral Moon - друг много голям блек албум! 9.Gorgoroth - Pentagram - ![]() 10.Ashen Light - Pesn' Velesa - малко по-различен блек, но като цяло насоката е същата 11.Beherit – Drawing Down the Moon - по едно време яко циклех на него, все пак е малко надценен 12.Behexen - Rituale Satanum - абсолютна блек касапница! 13.Nattefrost - Blood & Vomit - с него открих и карпатските гори 14.Judas Priest - Painkiller - сигурно най-слушаният албум въобще ![]() 15.Sepultura - Arise - ба си албума.. 16.Slayer - Reign in Blood - ![]() ![]() ![]() 17.Chimaira - The Impossibility of Reason - много емоционален албум, с него разбрах за животното nwoahm и въобще за метълкора 18.Lamb Of God - New American Gospel - тежко, странно за мен по онова време, малко трудно го схванах, но.. 19.Avenged Sevenfold - City Of Evil - ![]() 20.Diecast – Tearing Down Your Blue Skies 21.Anathema - Judgement - ба си цикъла, ба си албума! 22.My Dying Bride - Songs of Darkness, Words of Light - много дълбоко.. 23.Saturnus - Veronika Decides To Die 24.Ram-Zet – Escape - много интересно и оригинално, отвори ми очите за по-нестандартни неща 25.Isis - Panopticon - уникална музика 26.Cult of Luna - Cult of Luna - въобще цялата група ![]() 27.Opeth - Orchid - може би първият прогресив албум, който съм слушал, все пак като цяло групата ми носи по-различни асоциации от конкретните ми представи за стила 28.Evergrey - Monday Morning Apocalypse - първият албум на групата, за който осъзнах за какво става дума, сега ми се струва може би най-слабият на фона на останалото им творчество, но ако не беше той със сигурност нямаше да обърна подобаващото внимание на старите неща 29.Pain of Salvation – The Perfect Element, Part I - това е албумът с главно А и с главно каквото искате! Няма друго такова нещо.. 30.Redemption - The Origins Of Ruin - ба ти емоционалния албум.. 31.Fates Warning - A Pleasant Shade Of Gray - гениален Последните дни са ми много на сърцето Andromeda - Chimera и първата част от проекта Liquid Tension Experiment Забравих да вмъкна и Stone Sour там някъде.. Със сигурност съм пропуснал нещо важно, но в общи линии е това. Ба си и поста праснах.. Забравил съм Vulgar Display of Power ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 07:08 PM |