![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Така...избрах английския израз, за да наблегна на това, че в тази класация ще трябва да сложите албумите, които са ви направили най-голямо впетчаление, които са оставили ясна следа в сърцето ви и които ще помните и обичате с години. Албумите, които ще останат! Които по една или друга причина- когато сте били влюбени-разлюбени,щастливи-нещастни,женени-разведени, сменяли даскалото
![]() Подчертавам - темата е сериозна и всеки злонамерен или лишен от мисъл спам ще бъде трит. Приятно писане на сантименти. 1. Dark Tranquillity - Skydancer 2. In Flames - Clayman 3. Amon Amarth - Versus The World 4. Edguy - Kingdom Of Madness 5. Iron Maiden - Dance Of Death 6. Tristania - World Of Glass 7. Kreator - Enemy Of God 8. Gorefest - Soul Survivor 9. Death Angel - The Art Of Dying 10. Lacuna Coil - Comalies 11. The Gathering - Souvenirs 12. Pain - Nothing Remains The Same 13. Avantasia - The Metal Opera Prt. 1 14. Arch Enemy - Anthems Of Rebellion 15. Tad Morose - Undead 16. Death - The Sound Of Perservearance 17. My Dying Bride - Songs Of Darkness, Words Of Light 18.Godsmack - Faceless 19. P.O.D. - Satellite 20. Analgin - Re-nalgin 21. Papa Roach - Infest 22. The Absence - From The Grave 23. Opeth - Damnation 24. Anathema - Judgement 25. Kataklysm - Serenity In Fire 26. Masterplan - Masterplan 27. Vehemence - Helping The World To See 28. Cradle Of Filth - Bitter Suits To Succubi 29. Kamelot - Karma 30. Blind Guardian - Somewhere Far Beyond Когато имам време, ще коментирам отделните записи. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 92 Регистриран: 7-December 06 Потребител N: 1711 ![]() |
Чакай да си събера мислите
![]() 1. Metallica - Ride The Lightning - това е албума запалил метъл искрата в мен 2. Manowar - Kings of Metal - еталон за перфектен албум следват албуми от тийн годините ми, които са оформили музикалните ми предпочитания 3. Pantera - Vulgar Display of Power 4. Slayer - Divine Intervention 5. Paradise Lost - Draconian Times 6. Carcass - Descanting The Insalubrious 7. Cannibal Corpse - Tomb of the Mutilated 8. Dio - The Last in Line 9. Sepultura - Arise 10. Judas Priest - Painkiller 11. Rhapsody - Legendary Tales 12. Therion - Lepaca Kliffoth 13 King Diamond - Them 14. Metallica - Master of Puppets 15. Metallica - ...And Justice For All 16. Manowar - Hail to England 17. Manowar - The Triumph of Steel 18. Yngwie Malmsteen - Odyssey 19. Steve Vai - Passion and Warfare 20. Annihilator - Bag of Tricks (може да е сборен, но това е което ме запали по тях) 21. Overkill - W.F.O. 22. Grave Digger - Heavy Metal Breakdown 23. Running Wild - Pile Of Skulls 24. Symphony X - The Divine Wings Of Tragedy 25. Amorphis - Elegy 27. Kyuss -Welcome To Sky Valley следват 3 албума от казармения ми период, изключително ценени от мен ![]() 28. Pantera - Reinventing the Steel 29. Yngwie Malmsteen - Alchemy 30. Annihilator - Criteria For A Black Widow Естествено стана невъзможно да се събера в рамките на 30 албума и продължавам напред с групи, които преоткрих по-късно, въпреки че съм ги слушал и преди Става въпрос за Megadeth и Death, съответно 31. Megadeth - Countdown To Extinction 32. Death - Symbolic -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
|
Час: 26th July 2025 - 09:15 AM |