![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Спамер! ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 204 Регистриран: 23-September 03 Град: в АДА Потребител N: 271 ![]() |
![]() ![]() Живота е несправидлив !?! Защо трябва да е така , нима смъртта е спасение от тази несправедливост ?!?! Защо трябва да се мъчи душата като може да отлети ??? Също мен лично не ме е страх от смъртта а как ще дойде тя ... А също искам да ви кажа една мисъл "Човек се стреми към живота само 9 месеца от живота си , а през другото към смъртта!" .............. -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 314 Регистриран: 4-August 06 Град: софия Потребител N: 1490 ![]() |
ами мен ме е страх от това как ще си бия шута от земята а не кфо ще правя после.всъщност и от тфа ме е страх щото представете си че верно дедо господ съществува и ке си метълясвам у ада май
предпочетам бърза и безболезнена смърт...ама кой те пита. за сега не трябва да се притеснявам щото има още мноо да си живея ма кой знае дали утре няма да ме сгази някой влак в крайна сметка... я па искам да умрем от свръх доза хехехе.... бъзикЪм са -------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th July 2025 - 02:45 AM |